avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie camion
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie camion

Achizitie camion
O societate inregistrata ca platitoare de TVA in Romania doreste sa achizitioneze un camion din Germania. Cel care va emite factura este persoana fizica neplatitoare de tva in Germania, Va plati SC din Romania TVA in Romania?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:10, 3 Noiembrie 2011
nu va plati, e ca si cum ar achizitiona un camion de la o persoana fizica din romania numai pe baza de contract de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto din germania. taxe? auricius auricius Buna ziua.Doresc sa achizitionez o autoutilitara noua din germania ,printr-un credit de investitii de la o banca din tara.Firma din germania imi va factura ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Cetățean român cu domiciliul în germania cumpără mașină nouă cu tva din românia. cum evită plata tva la înmatricularea în germania? czszeva czszeva O persoană fizică cetațean român, care locuiește în Germania cumpără un autoturism nou de la o firmă din România , plătitor de TVa. Autoturismul va ... (vezi toată discuția)