avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport zilnic

Buna ziua,

Ce trebuie facut in cazul in care s-a batut in casa de marcat pe doua rapoarte ''z'' aceeasi data(pe unul trebuia sa fie data de 06.10.2011,iar pe celalalt 07.10.2011,dar s-au scos ambele pe 07.10.2011,cu sume diferite,bineinteles).
:-/

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 13:54, 3 Noiembrie 2011
Din cite stiu eu (nu folosesc personal casa de marcat), data rap z este data in care acesta se "scoate". El se emite cu sume de la rap z precedent pina la momentul emiterii celui curent.
Posibil ca in data de 06.10.11 sa nu se fi scos raportul la sf programului de lucru, acest lucru facindu-se numai in data de 07.10.11 la inceputul programului.
Vedeti ca aceste raporturi au trecuta ora emiterii si un numar. Daca nu va lipseste nici un numar al acestor rapoarte, nu este nici o problema.

Le inregistrati pe amindoua in data in care au fost emise, respectiv 07.10.11.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul z chitanta doua pucte lucru madina71 madina71 Buna seara! Am doua pcte lucru: unul este magazin (vanzare marfa cu amanuntul) iar celalalt are activitati de prestari servicii. Registrele de casa le tin in ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Raport z taxi fionut fionut Buna ziua, pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la ... (vezi toată discuția)