avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... raport z taxi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

raport z taxi

Buna ziua,
pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la sfarsitul lunii?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 16:44, 10 Februarie 2012
Cum adica nu aveti raport z, le-ati pierdut, aruncat...etc sau nu l-ati scos in zilele respective fiinca nu ati avut activitate ?
AM LUCRAT DAR NU LE AM SCOS
Casele de marcat sunt construite astfel incat dupa 24 de ore, sa nu permita reluarea activitatii decat dupa scoaterea unui raport Z. Daca la dvs nu s-a intamplat asa, inseamna ca este o problema grava si va trebui sa va adresati unitatii de service.
Pana atunci, scoateti totusi un raport Z la sfarsitul zilei si verificati ce numar de ordine are acesta.Cunoasteti probabil ca aceste rapoarte Z se arhiveaza, pentru o perioada de 5 ani. In aceasta arhiva trebuie sa existe toate rapoartele Z emise in ordinea lor. Daca va lipsesc cateva rapoarte, puteti accesa meniul casei de marcat si sa listati rapoarte de citire sumara a memoriei fiscale pentru zilele care va lipsesc. Acestea sunt sumele care vor trebui inregistrate in RJIP.Listati si un raport lunar pentru a verifica daca sumele corespund.In final va trebui ca intreaga suma incasata si "scrisa" in memoria fiscala intr-o perioada, sa se regasesca si in RJIP.
PS: sper sa nu fi aruncat rapoartele Z odata cu rola jurnal, care la casele de marcat specifice activitatii taxi, din cate stiu eu, sunt listate pe aceeasi banda de hartie.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurnal de vanzari liliana64 liliana64 Buna ziua, In cazul unei Intrep.Individ. ce are ca obiect de activitate comertul cu piese de schimb ptr. biciclete si a realizat venituri numai pe baza de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)