avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Jurnal de vanzari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Jurnal de vanzari

Buna ziua,
In cazul unei Intrep.Individ. ce are ca obiect de activitate comertul cu piese de schimb ptr. biciclete si a realizat venituri numai pe baza de bonuri fiscale, de la pers. fizice, este necesara completarea unui jurnal de vanzari tinand cont de faptul ca aceste incasari apar in RIP si in rapoartele de gestiune?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:44, 14 Februarie 2014
Daca sunteti inregistrata ca platitor de tva, trebuie sa completati, in afara de RJIP, registrele de cumparari si vanzari. Treceti in cel de vanzari zilnic valoarea din raportul z scos la sfarsitul zilei de la casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)
Jurnal de vanzari corina2010 corina2010 Sunt Pfi. Nu eliberez facturi, doar bonuri de casa. In jurnalul de vanzari ce trec? Z-ul fiecarei zi ? (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)