avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA PLATITA IN ROMANIA NU MAI E VALABILA?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA PLATITA IN ROMANIA NU MAI E VALABILA?

Buna ziua,lucrez si locuiesc cu acte in regula in Italia,divortat cu un copil pentru care plteam regulat pensie alimentara.Fosta se trasfera si ea cu acte in regula,se casatoreste cu un italian,aduce si copilul,dupa 7-8 luni ma da in judecata aica si obtine,,legalmente"plata pensiei conforma a legilor italiene.RAUL abia incepe cred pt. cadatorita crizei cred ca o sa parasesc Italia si ma intorc acasa ce se mai poate intimpla?#-oX-(:O

Alte discuții în legătură

Nelamurire cristyan. cristyan. buna ziua.o rugaminte la dumneavoastra:v-as ruga sa imi explicati cum ar trebui sa procedeze o persoana - cetatean roman care nu are permis de munca sau alte ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma intorc in tara cu copilul? vmaria vmaria sunt casatorita cu un cetatean italian. avem un copil nascut in Romania. tatal nu mai locuiest cu noi de 2 ani. respectand legea 'ultimului domiciliu' ... (vezi toată discuția)