avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... decizie indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

decizie indemnizatie crestere copil

buna ziua,
am primit decizia de indemnizatie crestere copil si scrie ca se acorda incepand cu data de 30.09.2011,mai primesc si din urma sau trebuie sa fac contestatie.

Cel mai recent răspuns: barboni rozalia , utilizator 13:08, 4 Noiembrie 2011
primiti din 30.09.2011, de cand scrie pe ea. De ce considerati ca ar fi trebuit sa prmiti si din urma?
am ramas in concediu de crestere a copilului din 7 iunie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mama studenta dupa legea noua adina0423 adina0423 buna ziua sora mea a nascut pe 17.06.2016 si a terminat masterul pe 4 iulie 2016 avand si adeverinta in acest sens , ea studiind din anul 2011 la zi si din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters403005 ContSters403005 Buna seara! Am primit decizia pentru indemnizatia pt cresterea copilului si a fost data pe 04 iulie 2016. Copilul l-am nascut pe data de 17 iunie 2016. In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sau stimulent? maitairina maitairina Buna ziua. As vrea si eu un raspuns pe care nu prea mi-l da nimeni. Sunt in concediu de crestere copil, iar pe 8 octombrie 2013 am nascut cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)