avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... numarul de casa mare problema
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

numarul de casa mare problema

buna ziua,
am cumparat o casa si in acte(cf,contract v-c,) am nr.1,impozit platim pe nr.1,adeverinte,cereri,adrese,etc de la primarie se fac cu nr.1,dar adresa nu figureaza nici in evidentele politiei si nici in planul de amplasare si delimitare sau planul de situatie,colac peste pupaza exista deja nr.1 si este situat in alta parte a localitati cu alt proprietar.
ce pot face sa rezolv treaba cu nr de casa,dar sa nu ma trimiteti la primaria localitati ca al fost deja si nimic.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 4 Noiembrie 2011
La achizitia imobilului exista efectuat cadastru si intabulare?
Solicitati la OCPI ,in temeiul disp art 50 din legea nr 7/1996 republicata,notarea contractului de vanzare-cumparare
Conditionat de concluziile OCPI,urmeaza sa hotarari etapele/demersurile eventual de parcurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si legalitate acte petrina1 petrina1 Exista un titlu de proprietate pe numele ambilor parinti. In urma decesului unui parinte s-a facut o succesiune si a revenit fiecarui copil 1/8. Parintele ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)
Cum aflu proprietarul unui imobil DinuX DinuX Buna ziua! Avem in proiectare o casa care are la limita terenului calcane (casele vecinilor). La doua astfel de case nu am reusit sa dau de proprietari, ... (vezi toată discuția)