avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum aflu proprietarul unui imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum aflu proprietarul unui imobil

Buna ziua!

Avem in proiectare o casa care are la limita terenului calcane (casele vecinilor). La doua astfel de case nu am reusit sa dau de proprietari, locuiesc niste chiriasi care au refuzat sa ne dea orice fel de informatie. M-ar interesa sa aflu numele proprietarilor si o modalitate de contact. Ce-as putea face?

Multumesc!

Rog moderatorii sa mute topicul daca l-am incadrat intr-o categorie gresita.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
DinuX, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:38, 16 Martie 2015
Solicitați la OCPI de pe raza imobilului (Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara) un extras de carte funciara pentru informare privitor la imobil.
Date referitoare la proprietarii imobilelor puteti solicita in temeiul disp L nr 7/1996 la oficiul de cadastru si intabulare imobiliara
S-ar putea f. bine terenul și casele vecine să nu fie întabulate și prin urmare să nu existe în CF.
Cred că ați putea întreba la primărie, care are evidența fiscală a contribuabililor sau chiar la evidența populației din cadrul Poliției unde este amplasat imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa cumpar ?sa nu cumpar? gyury gyury buna tuturor,mi s-a oferit spre cumparare un teren ,problema e ca proprietarul nu are acte pe el la mostenit de la o matusa pe care a ingrijit-o pina la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in posesia unui titlu de proprietate a unei vecine ... floriontehnic floriontehnic BUNA ZIUA! Sunt in posesia unui titlu de proprietate a unei vecine decedate de 11 ani. Ea are trei copii, doi dintre ei fiind decedati, de al treilea nu mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)