avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... certificat de producator ciuperci
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

certificat de producator ciuperci

cum pot obtine certificat de producator ciuperci si daca le pot comercializa la societati
Cel mai recent răspuns: codrin49 , utilizator 15:15, 3 Noiembrie 2011
Certificatul il obtineti de la primaria de pe raza careia le obtineti, acolo unde aveti ciupercaria. Le puteti comercializa in piete. Pentru colaborari comerciale cu firme nu va mai trebuie certificatul de producator dar trebuie sa aveti inregistrat un pfa sau o firma (srl).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde catre societatile comerciale in baza certificatului de producator? Mititelu Elena Mititelu Elena Buna ziua, In primul rand as dori sa stiu daca pot obtine certificatul de producator si in baza unui contract de inchiriere a unui spatiu. (Vreau sa produc ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator stroegelu stroegelu Ca detinator al unui certificat de producator am voie sa emit facturi pentru produsele comercializate si sa deschid un cont bancar? sint crescator de prepelite ... (vezi toată discuția)