avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate certificat de producator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

certificat de producator

Ca detinator al unui certificat de producator am voie sa emit facturi pentru produsele comercializate si sa deschid un cont bancar? sint crescator de prepelite si vind oua.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:03, 1 Iulie 2012
Certificatul de producator va da dreptul sa vindeti in pietele orasenesti. Nu tine loc de autorizare ca pfa sau societate comerciala. Deci pentru a vinde cu factura trebuie sa va autorizati ca pfa pentru ca e mai convenabil si puteti vinde catre alte firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat producator/crescator prepelite si iepuri alina_f alina_f Buna ziua tuturor, Care sunt conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pt a putea creste si vinde prepelite si oule lor si iepuri. Ce ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Emiterea facturii srn03 srn03 Detin PFA cu activitate in domeniul agricol ( cultivara si comercializare legumele in piețe targuri. .......) nu sunt obligat să detin casă de marcat ,îmi ... (vezi toată discuția)