avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite

Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca imi trebuie cursuri de calificare de crescator de pasari pt a obtine certificatul de infiintare a firmei mentionate mai sus. VA MULTUMESC !
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
IULIAN_32, utilizator
Cel mai recent răspuns: IULIAN_32 , utilizator 00:20, 17 Martie 2012
Puteti sa va autorizati ca pla la Registrul comertului din regiunea dumneavoastra. Va trebuie act care sa demonstreze ca ati urmat un curs de calificare in domeniul cresterii pasarilor. Pentru amanunte mergeti la Registrul comertului.
Puteti sa va inregistrati ca pfa cu codul caen 0147 cresterea pasarilor (pentru prepelite)
Va poate fi utila si discutia de aici (obtinerea certificatului de producator)
www.avocatnet.ro/content/for...



**
Trebuie sa indepliniti anumite conditii (de crestere: custi, suprafata utila s.a) pentru a putea valorifica ouale si, in primul rand, aveti nevoie de un certificat / adeverinta de la un veterinar - cum ca pasarile sunt sanatoase; apoi trebuie sa inscriptionati data pe oua; dovada - sa zic asa - ca furajele sunt de calitate...

Aveti nevoie de avize de la Agentia de Mediu, de la Directia Sanitar Veterinara din zona, de la pompieri...
La Directia Sanitar Veterinara aflati exact ceea ce aveti nevoie pentru a putea creste prepelite pentru oua.


ms pt raspuns
ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat producator/crescator prepelite si iepuri alina_f alina_f Buna ziua tuturor, Care sunt conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pt a putea creste si vinde prepelite si oule lor si iepuri. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum vand oua si carne legal Randy24 Randy24 Buna ziua,detin o miniferma nou infiintata de prepelite.In prima faza am infiintat ferma pentru consumul familiei,dar acum producand foarte multe oua si carne ... (vezi toată discuția)
Comercializare oua de prepelita manuelle manuelle Buna ziua. Pentru comercializarea oualelor de prepelita in magazine, catre pensiuni, etc. ...... este suficient deschiderea unui PFA si certificatul de ... (vezi toată discuția)