avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum vand oua si carne legal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum vand oua si carne legal

Buna ziua,detin o miniferma nou infiintata de prepelite.In prima faza am infiintat ferma pentru consumul familiei,dar acum producand foarte multe oua si carne doresc sa incep sa vand.Cum pot vinde legal ouale si carnea de prepelite in piete,targuri sau online?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:24, 13 Iunie 2018
Trebuie sa inregistrati ferma ca firma la Registrul comertului si sa declarati activitatea la ANAF.
Aveti nevoie de certificat de producator de la primarie si autorizatie de comercializare de la Directia de sanatate publica si Directia sanitar-veterinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Comercializare oua de prepelita manuelle manuelle Buna ziua. Pentru comercializarea oualelor de prepelita in magazine, catre pensiuni, etc. ...... este suficient deschiderea unui PFA si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Certificat producator/crescator prepelite si iepuri alina_f alina_f Buna ziua tuturor, Care sunt conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pt a putea creste si vinde prepelite si oule lor si iepuri. Ce ... (vezi toată discuția)