ce se intampla daca refuz sa ma prezint la sediul firmei pt a preda gestiunea noii contabile?
mentionez ca cei din firma vor sa dau o declaratie in care sa recunosc lipsa unor bani din casierie ,sa dau nota explicativa si ulterior sa ma angajez in acoperirea ei.
Ei nu detin nicio dovada ,nu pot justifica llipsa si vor sa mi-o impute mie .
ma ameninta ca nu-mi inchid cartea de munca ,cu toate ca exista demisia semnata .
va multumesc!
am fost contabil si am lucrat in firma de la infiintare .am cerut sa mi se faca un inventar atunci cand mi-au semnat demisia ,dar nu au vrut .la o saptamana ,m-au sunat si mi-au zis sa ma prezint la sediu sa dau o declaratie cum ca mi-as fi insumat niste bani,ceea ce nu e adevarat si nici nu pot dovedi.deci cum sa procedez?
Contabilul nu are voie sa indeplineasca si functia de contabil prin cumul de functiii. Dar acum nu mai conteaza. Dvs. trebuia cand v-ati dat demisia, sa predati casieria societatii. Si nu inteleg, nu ati stat in preaviz?
Cine este vinovat?
bitu
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)