avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general refuz predare gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

refuz predare gestiune

ce se intampla daca refuz sa ma prezint la sediul firmei pt a preda gestiunea noii contabile?
mentionez ca cei din firma vor sa dau o declaratie in care sa recunosc lipsa unor bani din casierie ,sa dau nota explicativa si ulterior sa ma angajez in acoperirea ei.
Ei nu detin nicio dovada ,nu pot justifica llipsa si vor sa mi-o impute mie .
ma ameninta ca nu-mi inchid cartea de munca ,cu toate ca exista demisia semnata .
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:48, 3 Noiembrie 2011
Cum adica sa nu va prezentati?:O Ati preluat gestiunea pe baza unui inventar? Despre ce gestiune este vorba? Erati casierul societatii?
am fost contabil si am lucrat in firma de la infiintare .am cerut sa mi se faca un inventar atunci cand mi-au semnat demisia ,dar nu au vrut .la o saptamana ,m-au sunat si mi-au zis sa ma prezint la sediu sa dau o declaratie cum ca mi-as fi insumat niste bani,ceea ce nu e adevarat si nici nu pot dovedi.deci cum sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
patriciutza, utilizator
Pai daca ati fost contabil, de unde sa va insusiti Dvs, banii, stimata doamna? Vreau sa va ajut, dar ajutati-ma si Dvs. cu niste amanunte, va rog.
pt ca am fost contabil pe cartea de munca ,dar tineam si casieria.efectiv ,am cumulat 2 functii
Contabilul nu are voie sa indeplineasca si functia de contabil prin cumul de functiii. Dar acum nu mai conteaza. Dvs. trebuia cand v-ati dat demisia, sa predati casieria societatii. Si nu inteleg, nu ati stat in preaviz?

Alte discuții în legătură

Inventar in lipsa gestionarului vbebis@yahoo.com vbebis@yahoo.com Sunt gestionar la o sc. Am fost chemat telefonic la un inventar inopinat dar in acel moment ma aflam deja in provincie, a doua zi fiind liber. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim fara preaviz Neagus Neagus Am fost angajat pe 23.03 iar in data de 02.04 am fost bagat in somaj tehnic. Pe 28.04 am notificat prin email angajatorul de incetarea contractului, fiind in ... (vezi toată discuția)