As dori sa aflu daca , in cadrul aceleiasi companii, atunci cand treci de la perioada determinata la perioada nedeterminta, aceasta nu este obligata sa iti mareasca salariul?
Nu este obligatoriu. Depinde cum ati negociat cu angajatorul cand v-a facut contractul individual de munca. V-a promis ca daca il transforma in CIM pe perioada nedeterminata va mareste salariul?
Daca nu sunteti de acord cu salariul pe care vi-l da, CIM pe perioada determinata inceteaza de drept la data expirarii lui.
Dar, daca va convine locul de munca, poate picati la pace cu angajatorul si va mareste salariul. Bafta!
la inceput asa mi s-a promis ca dupa 6 luni (perioada ctr determinat) salariul se va renegocia, insa acum nu m-a mai intrebat nimeni nimic despre salariu...si cand am semnat noul contract am vazut ca nu s-a modificat nimic...
De ce ati semnat noul contract daca nu v-a convenit salariul? Trebuia sa interveniti si sa spuneti ca vreti un salariu mai mare. Ramane ca acum sa discutati din nou cu angajatorul , sa-i spuneti ca doriti un salariu mai mare si daca nu vrea puteti opta pentru incetarea CIM.
pai am vb cu seful meu si mi-a spus ca in momentul actual trebuie sa aplice politica de cutting costs si ca asta este (chiar daca la inceput mi s-a promis altceva, ce-i drept verbal); nu am primit prea multe explicatii, iar eu nu pot renunta acum la job...fiindca am nevoie de bani;
se pare ca nu prea ai ce sa faci in situatii din astea cand ti se promite ceva la inceput si mai tarziu nu se respecta nici o promisiune;
mai mult, in contractul semnat de mine era trecut si un telefon mobil de serviciu de care nu am beneficiat
In aceasta situatie nu puteti face nimic, deocamdata. Continuati-va munca, obtineti rezultate bune si, dupa o perioada, reluati discutia cu privire la salariu. Succes!