avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea de la ctr perioada det la ctr perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea de la ctr perioada det la ctr perioada nedeterminata

Buna dimineata,

As dori sa aflu daca , in cadrul aceleiasi companii, atunci cand treci de la perioada determinata la perioada nedeterminta, aceasta nu este obligata sa iti mareasca salariul?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:30, 26 Septembrie 2008
da, multumesc mult pentru raspunsuri
pikso23 a scris:

mai mult, in contractul semnat de mine era trecut si un telefon mobil de serviciu de care nu am beneficiat

Atunci intrebati la Personal de ce v-a trecut telefon in contract daca nu vi l-a dat.
Oricum, din cate stiu eu, nu se trece in cim telefonul, masina sau alte bunuri, se face contract separat, fisa de inventar individuala pe care trebuie sa semnati.
Poate la incetarea cim veti fi bun de plata si pentru un tel de care nu ati beneficiat, dar a-ti semnat.....:(
Eu nu am văzut această prevedere nicăieri în lege. Ţine de negocierea între salariat şi angajator, care ar trebui să fie scrisă..nu de alta, dar poate "uită" angajatorul :D
De cele mai multe ori angajatorii promit multe, zugravesc o imagine ideala despre societate, iar dupa ce te-au "prins" situatia nu este nici pe departe roza.
Salariul este negociabil, legea vorbeste decat despre nivelul minim al salariului, in sus nu pune nici o bariera.
Mergeti si negociati cu angajatorul. Inarmati-va cu toate lucrarile facute in societate, cu toate reusitele profesionale din cadrul societatii si daa nu reusiti sa obtineti marirea de salariu putei fie sa acceptati oferta lor in continuare, fie sa va gasiti un alt loc de munca.
Discutati si problema telefobului mobil din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp este valabila fisa postului? Radamante Radamante 1. Un salariat are cim pe perioada nedeterminta. 2. Fisa postului este anexa la cim. 3.. Ce perioada de valabilitate are fisa postului semnata la incheierea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul laura1984 laura1984 Buna ziua, Am urmatoarea problema cu angajatorul, un hotel de 4 stele din Timisoara. Am negociat in urma interviului salariul de 3000 lei net pentru postul ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la contract de munca pe o perioada nedeterminata la determinata still still As avea o intrebare.... pana acum am avut contractele de munca pe o perioada nedeterminata si am dori sa trecem la perioada determinata, este posibila aceasta ... (vezi toată discuția)