avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat timp este valabila fisa postului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat timp este valabila fisa postului?

1. Un salariat are cim pe perioada nedeterminta.
2. Fisa postului este anexa la cim.
3.. Ce perioada de valabilitate are fisa postului semnata la incheierea contractului individual de munca?
4. Are obligatia de a semna o noua fisa a postului daca este vorba despre acelasi cim?
5. CCM in vigoare stabileste ca orice modificare a fisei postului trebuie negociata de salariat cu angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 25 Februarie 2018
Buna ziua,
Fisa postului este valabila atata timp cat este angaja.
Modificarile in fisa postului se negociaza, se trec in act aditional si se semneaza.
Fisa postului este valabila pana la data modificării ei care se poate face bilateral sau unilateral .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Modificare cim fara acordul angajatului Carmen00 Carmen00 In ce conditii poate fi modificata fisa de post si/sau norma zilnica de 8 ore? In momentul angajarii,am citit CIM si Fisa Postului ,acte cu care am fost de ... (vezi toată discuția)
Schimbare atributii ContSters217881 ContSters217881 Doresc sa obtin un punct de vedere pentru urmatoarea situatie; Mi s-a prezentat o fisa de post cu titulatura schimbata fata de cea din contract si fara ... (vezi toată discuția)