buna dim.,ziua, seara(in functie de ora la care cititi)!
Avem urm situatie:
in urma cu trei ani tatal meu deschide succesiune dupa bunicul(tatal lui),pentru a obtine pamantul de sub casa construita in 1960 impreuna cu mama (decedata in 1982),cu acordul bunicului fireste.Din cauza unei matusi(sotia unuia dintre fratii morti ai tatalui)careia i s-a nazarit dupa 50 ani ca vrea si ea din locul de casa al tatei,nu am reusit sa facem tranzactie ,fiind obligati sa ne plimbam prin tribunal aproape doi ani.Intr-un final s-a terminat procesul , tata obtinand terenul de sub casa.Din pacate a murit cu o zi inainte de a primi sentinta.
Tot din pacate nu am observat atunci ca pe sentinta erau gresite numele matusii rea voitoare si a uneia din cele doua fiice ale ei (citate toate trei in proces ca si mostenitoare ale unchiului).
Trebuie sa mentionez ca la dosar am depus copii dupa toate actele necesare-cert.de nastere, de casatorie, de divort al uneia din verisoare-deci a fost greseala grefierului de redactare.
Cum procedam acum sa recuperam cheltuielile de judecata de la matusa resp., cheltuieli trecute pe sentinta definitiva si irevocabila primita ?
~ final discuție ~