avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta schimbata in Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta schimbata in Italia

Am sentinta din Romania de divort,definitiva si irevocabila.Conform acesteia,am 100% inredintat baiatul minor.Fosta sotie,reuseste in Italia sa modifice sentinta,in sensul ca i-au dat casa(eu a trebuit sa plec),si copilul sta cu ea acum.Eu m-am ales cu orele de vizita.E posibil asa ceva? Fara,motiv,doar ceea ce hotaraste un judecator italian,peste unul roman?
Cel mai recent răspuns: 0vidiuS , utilizator 21:03, 29 Noiembrie 2013
Da, poate, hotararile se pot schimba functie de imprejurari, nu au autoritate de lucru judecata cand e vb de minori.
Dupa ce v-ati judecat in Romania, v-ati judecat si in Italia ?
acuma ne judecam.a inventat de toate,pina si maltratamentul in familie.minciuni peste minciuni,si pe nimeni nu intereseaza asta.oricum,divortul a fost facut doar in Romania,siam obtinut custodia copilului pentru ca ea a fost de acord.aici spune ca am "cumparat"judecatorii,ea nu a semnat nimic,chiar daca stie ca am hirtia ei in original.
V-ar fi de folos un avocat acolo. Ar trebui sa cereti sa i se respinga cererea daca nu s-au schimbat imprejurarile pt care s-a stabilit in Romania ca domiciliul copilului sa fie la dvs.
am avocat aici.imi spune ca sentinta din Romania=0.si e de parte fostei sotii,parca ar plati-o ea.trebuie sa tac,sa accept si sa nu spun nimic.asta ma doare.azi am fost la proces,judecatorul a decis asa cum am scris mai sus.am semnat,doar pt ca vreau sa-mi vad copilul mai mult de 1 ora pe saptamina,si aia intr-o camera inchisa,supravegheat,pt ca se poate ajunge si acolo daca vrei binele....
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
0vidiuS, utilizator
Cum au ajuns din Romania in Italia ? Cand v-ati judecat in Romania erau in Italia de fapt ?

Alte discuții în legătură

Tatal vrea sa ceara cetatenie italiana pt copil fara acordul mamei Florentina_A Florentina_A Copilul are 5 ani, dar parintii nu au fost niciodata casatoriti. A locuit pana acum in tara fiind in grija mamei. Tatal este cetatean italian si nu a locuit in ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)
"incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... Doina oana delia Doina oana delia \"Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul X .(judo.sibiu 2010) .am o problema: statul italian nu recunoaste aceasta fraza precum ca am eu ... (vezi toată discuția)