avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta schimbata in Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta schimbata in Italia

Am sentinta din Romania de divort,definitiva si irevocabila.Conform acesteia,am 100% inredintat baiatul minor.Fosta sotie,reuseste in Italia sa modifice sentinta,in sensul ca i-au dat casa(eu a trebuit sa plec),si copilul sta cu ea acum.Eu m-am ales cu orele de vizita.E posibil asa ceva? Fara,motiv,doar ceea ce hotaraste un judecator italian,peste unul roman?
Cel mai recent răspuns: 0vidiuS , utilizator 21:03, 29 Noiembrie 2013
si cred ca are dreptate,un coleg de servici,care mi-a spus:vor face tot ca tu sa stai "stanby",si te duc asa pina cind copilul poate alege.deci ani.
si ceea ce va fi frumos,cum ca am si un proces penal,de maltratament in familei,plin de minciuni,o vor scoate "curata" si de acolo,chiar daca calomnia e MARE.Si asa reuseste sa intoarca roata,ieri eu stateam in casa mea cu copilul,acum va sta ea cu el...fain
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
0vidiuS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal vrea sa ceara cetatenie italiana pt copil fara acordul mamei Florentina_A Florentina_A Copilul are 5 ani, dar parintii nu au fost niciodata casatoriti. A locuit pana acum in tara fiind in grija mamei. Tatal este cetatean italian si nu a locuit in ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)
"incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... Doina oana delia Doina oana delia \"Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul X .(judo.sibiu 2010) .am o problema: statul italian nu recunoaste aceasta fraza precum ca am eu ... (vezi toată discuția)