avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme contabilitate, multe de corectat.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme contabilitate, multe de corectat.

Buna ziua,
am o problema mai mare in contabilitate, sau facut multe greseli de catre contabilul firmei, intrebarea mea este: cum e mai bine pt firma, sa reintroduc de la zero toate datele pe un alt program, asta ar insemnand 5 ani de activitate, sau mai bine inchid firma si redeschid?
Sunt multe probleme de genul, chitanta a fost introdusa ca factura care apare neachitata, si multe facturi emise si achitate cu bon fiscal apar tot neachitate sau facturile emise de furnizor sunt introduse pe alt furnizor, pe alta societate de la care nici nu am cumparat vreun produs, si asa mai departe, sa nu mai spun ca contabila mai si are experienta de 20 de ani....prea multe nereguli...cum sa fac sa corectez tot? contabilitatea este introdusa pe [EDITAT], puteti oferi vreun program mai bun si mai usor de utilizat?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:05, 6 Noiembrie 2011
aduceti soldurile la zi prin punctaj cu furnizorii si clientii care ii aveti in balanta analitica, sau inventariere si faceti corectiile (inregistrarile) necesare.

... mergeti in continuare pe programul existent, nu exista altul "mai bun si mai usor de utilizat" pe piata in acest moment pentru firmele mici.
@Jooorj are drepatate in privinta corectiilor.este multa munca,dar trebuie o persona care sa stapineasca programul [EDITAT[ ff.bine.


]EDITAT]
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
:offtopic:Interventie moderator:

Conform Regulamentului de postare pct. 2.8, este interzisa reclama in forum. Va rog incercati sa tineti cont si de acesta, in postarile pe care le faceti.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate farmacie creolaiurist creolaiurist Am nevoie de ajutor!!! M-am angajat recent ca si economist la o farmacie. Spre surprinderea mea, contabilitatea se tine pe hartie, si nu pentru ca nu ar ... (vezi toată discuția)
Reglare sold cont 401 mariuscalina mariuscalina Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\": - diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)
Balanta de verificare la 31,12,2022 ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa preiau o balanta de verificare la 31,12,2022 in alt program....de la 01,01,2023 si nu imi dau seama cum ar trebuii sa preiau soldul la ... (vezi toată discuția)