avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale denuntare contract/incetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

denuntare contract/incetare

Sunt administratorul unei soc com, acum 5 ani am incheiat un contract cu o alta societate comerciala. Durata acestui contract este de 1 an - cu prelungire automata pe aceasi perioada initiala (1 an) daca in termen de 15 zile anterior implinirii termenului de 1 an nu se solicita incetarea contractului.Din pacate la momentul respectiv nu am inserat clauza de denuntare unilaterala.
Acum sunt interesat sa inchei contractul cat mai urgent posibil, insa in baza clauzei sus-mentionate nu pot sa solicit incetarea contractului decat in iun 2012.
Exista o alta cale?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 19:00, 3 Noiembrie 2011
tot de comun acord cu acel partener puteti rezilia contractul inainte de finalul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract babysee babysee Buna ziua, am o nelamurire: pot solicita incetarea unui contract de p-s avand in vedere ca in cuprinsul lui s-a omis inserarea unor clauze legate de ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament vodafon ofelia23 ofelia23 Detin pe firma ( SRL) 2 abonamente la vodafon care expira in 09.2011 , dar eu voi pleca din tara ( in urma acceptarii unui job in strainatate) in 02.2011 ... (vezi toată discuția)
Modalitati de reziliere contract inchiriere. grandanat grandanat Care sunt modalitatile de reziliere unilaterala a unui contract de inchiriere incheiat intre 2 persoane juridice (altele decat cele prevazute expres in ... (vezi toată discuția)