avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala si suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala si suspendarea permisului

buna seara am o nelamurire in privinta in care mia fost suspendat permisul de conducere, si as dori sa ma sfatuiti sau sa imi spuneti daca este legal. ieri am ramas fara permisul de conducere pe motiv ca nu am acordat prioritate dar aceasta fapta a fost reclamata de un alt conducator auto, care sustine ca eu nu iam acordat prioritate, el a sunat la politie urmarindu-ma pana unde am parcat masina(in fata scolii) in timpul orelor am fost "vizitat" de catre un agent de la circulatie plus D-l director, iar jos inca de 3 agenti, aceasta contraventie nu a fost constata de catre un organ al legi, ei bazandu-se pe marturia unui participant la trafic, intrebarea este urmatoarea: se poate asa ceva?este legal? si ce trebuie facut mai departe?
in privinta sanselor de anulare a procesului verbal is rezervate sansele deoarece citind acuma procesul verbal observ ca la"Alte mentiuni"este specificat ca "recunosc fapta si nu am de facut si regret touted acestea" ar exista sanse de anulare a procesului verbal?
razvanmihali a scris:

in privinta sanselor de anulare a procesului verbal is rezervate sansele deoarece citind acuma procesul verbal observ ca la"Alte mentiuni"este specificat ca "recunosc fapta si nu am de facut si regret touted acestea" ar exista sanse de anulare a procesului verbal?

Conferentiare, de ce ne mai pierdem timpul cu speta asta, cand deja ai rezolvat-o din start?
Sunt altii cu adevarat necajiti, si poate nu stiai, dar ca elev la scoala se mai merge si cu troleul sau autobuzul.

Multumesc pentru sprijinul acordat ... dar eu chiar is necajit ca este vorba despre abuz de putere din cauza caruia am ramas fara permisul de conducere care nu m-a costat 2 lei.....
.....deci apucate si intocmeste contestatie asupra procesului verbal,succes!!!
mdcc a scris:

.....deci apucate si intocmeste contestatie asupra procesului verbal,succes!!!

Ce contestatie sa mai faca, prietene, daca pe PV mentioneaza cu manuta lui ca "recunoaste fapta si o regreta"?
Nici o sansa, decat sa mai traga de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de catre un agent din alta localitate decat aceea in care s-a facut contraventia gabriel mihai gabriel mihai Buna ziua, ieri 16.12 ieseam de le o strada laturalnica pe strada principala, totul bun si frumos am oprit la stop am dat prioritate de trecere iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz din partea agentilor alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Astazi am fost oprit in trafic de un logan al politiei rutiere . Agentul a venit la mine fara sa fie cu toata uniforma ( fara cascheta) spunând un ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni vaseapantiuc vaseapantiuc in decembrie mi s-a retinut permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni fiind inregistrat si de camera de luat vederi din masina politiei.am vre-o ... (vezi toată discuția)