avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA ca angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA ca angajat

Buna seara,

am intereseaza, va rog, daca o PFA este anjagata cu contract de colaborare, care sunt datoriile pe care trebuie sa le achite la autoritati ( CAS, CASS, impozit), in ce cuantum fiecare si la ce anume se aplica procentele respective.

Totodata, va rog, daca se poate, sa-mi sugerati ce este mai avantajos pt PFA: sa se angajeze ca simplu angajat sau colaborator PFA?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Pe curand!

Alte discuții în legătură

Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Profesii liberale - intrebari bogdamn bogdamn Buna! Sunt inginer geodez insa inca nu sunt autorizat - meserie care intra la categoria de profesii liberale. Doresc sa ma angajez la o persoana privata. 1. ... (vezi toată discuția)
Plata contributie cas Emil_Filip Emil_Filip Buna ziua, In anul 2012 am avut un PFA, iar pe acest PFA un contract de agent de colaborare cu o firma din Romania. Incepand cu luna iulie 2012 cei de la ... (vezi toată discuția)