avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politie

Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu nevinovat va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac ?[
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 4 Noiembrie 2011
Trebuie sa fie vorba despre un dosar pe care il cerceteaza cei de la Biroul pentru combaterea crimei organizate.
Angajati un avocat. Din parte carui serviciu din DGCOAC este?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
trebuie sa ma prezint obligatoriu? va multumesc
Este recomandat sa va reprezentati (asistat de un avocat) sau pot sa va aduca cu mandat de aducere. Din partea carui serviciu din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti ati primit citatia?
Da din Bucuresti str Eforiei nr 5-7 s 5si trebuie sa ma prezint luni la ora11 IGPR-BCCOP
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
covaci, utilizator

Alte discuții în legătură

Citatie la directia de investigari criminale bucuresti Victor1965 Victor1965 Buna ziua, Astazi am primit un apel telefonic de la un anume X, care s a prezentat a fi din cadrul IGPR si care urmeaza sa imi aduca la cunostinta ca sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal diicot popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot gasi online un dosar penal pt a afla despre ce este vorba... Pe citatie sus scrie: Ministerul Administratiei si Internelor; ... (vezi toată discuția)
Citatie user1628 user1628 Buna ziua! Am primit o citatie pe care scrie ca trebuie sa ma prezint la Serviciul de Combatere a criminalitatii organizate, dar politistii care au adus ... (vezi toată discuția)