avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Buna ziua! Am primit o citatie pe care scrie ca trebuie sa ma prezint la Serviciul de Combatere a criminalitatii organizate, dar politistii care au adus citatia au spus ca este vorba de diicot. Cu ce se ocupa acest serviciu ?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:51, 14 Februarie 2020
diicot.ro vă spune tot.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
Geanina DRIAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal diicot popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot gasi online un dosar penal pt a afla despre ce este vorba... Pe citatie sus scrie: Ministerul Administratiei si Internelor; ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie covaci covaci Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o instiintare care suna asa. in atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul.... ... Rolikanya Rolikanya Buna ziua, am primit o instimtare care suna asa. In atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul.... In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din ... (vezi toată discuția)