avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am primit o instiintare care suna asa. In ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am primit o instiintare care suna asa. In atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul.... ...

Buna ziua, am primit o instimtare care suna asa.
In atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul....
In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din Codul de procedura penala, va instiintam ca la data de( anul , luna,ziua) .... ora .. am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditile de inmanare a citatiei, in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu nr. .. ( dar nu scrie nici un numar) al Diicot-Biroul teritorial Satu Mare ,aflat in lucru la B.C.C.O Oradea- Serviciul de combatere a criminalitatii organizate Satu mare, camera 39, cu sediul in Satu Mare,..... de ce nu scrie dosarul ? Si ce poate fii ? Ma puteti ajuta va rog ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:34, 8 Noiembrie 2024
Buna ziua

Nici noi nu avem de unde sa stim despre ce e vorba.

Insa daca invitatia e de la DIICOT/BCCO ar fi bine sa o onorati, ocazie cu care aflati si despre ce e vorba. Daca nu va prezentati e posibil sa se invite ei la dvs acasa.

Daca banuiti ca ati putea avea probleme, mergeti neaparat insotit de un avocat.

DIICOT/BCCO nu trimit invitatii pt ca ati deranjat un vecin in orele de liniste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare art 260 si art 261 AdrianAJ1 AdrianAJ1 Am primit o instiintare despre un dosar clasat ( habar nu am despre ce este vorba ) In conformitate cu prevederile art 260 si art 261 din codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru inmanarea ordonantei procurorului anemari30 anemari30 Buna ziua ! am si eu o intrebare sotul meu a primit acasa o instiintare care spune asa: In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din codul de ... (vezi toată discuția)
Instiintare pawz pawz Buna Ziua ! Am primit o instiintare care suna cam asa : \" In atentia numitului NUME PRENUME domiciliat ADRESA . In conformitate cu ... (vezi toată discuția)