avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal DIICOT

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot gasi online un dosar penal pt a afla despre ce este vorba... Pe citatie sus scrie: Ministerul Administratiei si Internelor; Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti; Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita apoi mai jos scrie ca invinuitul sa se prezinte la DIICOT - Biroul Teritorial Ialomita in cauza privind dosar penal nr... In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art. 198 C. pr. pen. (ce inseamna asta?) Am incercat sa caut, dar nu am gasit nimic... Daca ma poate ajuta cineva va pot pune la dispozitie nr dosar si/sau numele invinuitului. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:02, 26 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
doar dupa ce ajunge dosarul in instanta puteti vedea pe portal despre ce este vorba.
pana atunci nu va ramane decat sa va prezentati la dansii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la politie covaci covaci Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o instiintare care suna asa. in atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul.... ... Rolikanya Rolikanya Buna ziua, am primit o instimtare care suna asa. In atentia(nume,prenume,functia)......domiciliul.... In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din ... (vezi toată discuția)
Citatie,serviciul politiei rutiere luckas luckas am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul ... (vezi toată discuția)