avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politie

Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu nevinovat va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac ?[
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 4 Noiembrie 2011
In citatie nu scrie decit unde sa ma prezint , ca sunt in calitate de invinuit in cauza privind audierea
:offtopic: Interventie moderator

Chiar are sens aceste intrebari ? .... Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza. In plus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la directia de investigari criminale bucuresti Victor1965 Victor1965 Buna ziua, Astazi am primit un apel telefonic de la un anume X, care s a prezentat a fi din cadrul IGPR si care urmeaza sa imi aduca la cunostinta ca sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal diicot popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot gasi online un dosar penal pt a afla despre ce este vorba... Pe citatie sus scrie: Ministerul Administratiei si Internelor; ... (vezi toată discuția)
Citatie user1628 user1628 Buna ziua! Am primit o citatie pe care scrie ca trebuie sa ma prezint la Serviciul de Combatere a criminalitatii organizate, dar politistii care au adus ... (vezi toată discuția)