avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politie

Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu nevinovat va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac ?[
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 4 Noiembrie 2011
Brigada are mai multe servicii, de la care ati primit citatia?
Pe citatie scrie :Ministerul administratiei si internelor IGPR-BCCOB
ok. ce mai scrie in citatie? Pentru a va spune despre ce e vorba.
Nu mai scrie Alex altceva. Acolo stiu ei la care dintre birouri sa-l conduca pentru a fi audiat. :(
Mai rau e nu stie care-i motivul pentru care s-a trezit cu aceasta citatie.
Aveti prieteni, rude...cunostinte care au avut probleme de genul acesta?
Nu nu am avut nici o ruda sau prieten cu asemenea probleme nici macar nu stiu despre ce ar putea fi vorba sau despre ce fapta

Alte discuții în legătură

Dosar penal diicot popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot gasi online un dosar penal pt a afla despre ce este vorba... Pe citatie sus scrie: Ministerul Administratiei si Internelor; ... (vezi toată discuția)
Citatie la directia de investigari criminale bucuresti Victor1965 Victor1965 Buna ziua, Astazi am primit un apel telefonic de la un anume X, care s a prezentat a fi din cadrul IGPR si care urmeaza sa imi aduca la cunostinta ca sunt ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, am primit o citatie sa ma prezint la politie (Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate) pe data de 27 mai. Despre ce e vorba....in ... (vezi toată discuția)