avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Putem merge mai departe?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Putem merge mai departe?

Buna seara! Curtea de Apel, intr-o procedura de insolventa,respinge recursul si da o decizie IREVOCABILA. Se mai poate ataca la ICCJ ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 06:49, 4 Noiembrie 2011
Nu... doar cu actiune in anulare sau revizuire tot la curtea de apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Proces indemnizatie pentru gemeni pierdut la curtea de apel bucuresti Oana2bb Oana2bb Buna ziua ,ma numesc Oana sunt mamica a doi copii gemeni nascuti la data de 08.11.2006 .In anul 2012 am intentat proces pentru primirea retroctiva a ... (vezi toată discuția)