Am locuit in apartamentul socrilor impreuna cu sotia si copilul meu. Sotia a depus actele de divort. In data de 12.09.2011 am primit citatia (primul termen de prezentare este pe data de 27.01.2012), iar in data de 13.09.2011 socrul a venit si a schimbat butucul de la usa....(ma lasat pe dinafara cum se zice). Apartamentul este girat de socrii pe un credit de investitii imobiliare in acel apartament (titular fiind eu, iar sotia coplatitoare) . Am depus o plangere la politie si omuletul a fost sanctionat conform L61/1991 art.3 pct.28. Il pot da in judecata? Pentru reintegrarea in acel spatiu pana la finalizarea divortului? Sectoristul ia pus in vedere sa-mi predea o cheie, ceea ce bineinteles nu a facut.
Domiciliul meu din cartea de identitate este in acel apartament.
(m:)a indepartat de copil, acces la corespondenta nu ai altele)
in primul rand ar fi bine sa rezolvati problema pe cale amiabila, daca se poate, daca nu, atunci faceti o plangere penala pentru violare de domiciliu si apoi puteti sa-l chemati si in judecata...In final divortul e o treaba si proprietatea e alta treaba...si apoi legatura cu copilul, care este cea mai importanta...
Credit
ContSters228472
Am un credit de investitii imobiliare cu ipoteca de la ING Romania. Sunt titularul acestui credit, sotia coplatitoare. Din acest credit de 90.000 lei 40.000 ... (vezi toată discuția)
Credit
ContSters202285
Am si eu o intrebare. Sunt titularul unui credit, de investitii imobiliare, cu ipoteca pe apartamentul socrilor. Datorita neintelegerilor intre mine si sotie, ... (vezi toată discuția)