avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit

Am si eu o intrebare. Sunt titularul unui credit, de investitii imobiliare, cu ipoteca pe apartamentul socrilor. Datorita neintelegerilor intre mine si sotie, aceasta a inaintat actele de divort. Apartamentul este pe numele socrilor, iar domiciliul meu din cartea de identitate este pe acelasi imobil. La scurt timp dupa primirea citatiei....am fost evacuat din acel imobil fara sa fie vreo hotarare in acest sens.....(s-a facut plangere de catre mine la politie unde socrul a fost sanctionat conform L61/1991 republicata - art.3 pct.28 - nu s-a facut de catre organele abilitate reintegrarea in spatiu respectiv asa cum zice art. 5 alin.2) Creditul de 90.000 lei - ING Romania - este pe mine - titular, iar sotia coplatitoare - pentru investitiile facute in acel imobil, iar o parte din bani (40.000 lei) au fost da-ti sorului ca parte pentru acel apartament care urma sa ne ramana noua ..... Acum situatia fiind de aceasta speta .... eu datorita evacuarii fortate nu mai am cum sa platesc pentru ceva ce nu-mi mai apartine....si ba mai mult nici acces la acele bunuri si copil din acel imobil.....unde a ramas sotia mea.... . Intrebarea este s-a procedat corect de catre organele abilitate ca nu ma reintegrat in imobilul aveau cum? respectiv pana la o sentinta definitiva....si daca nu mai platesc ratele......ce se poate intampla....? Poate ramane rata pe coplatitor pentru a fi platita sau ma rog obligata sa plateasca atata timp cat acest credit este garantat cu ipoteca respectiva....adica de parintii acesteia?
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 16:47, 25 Octombrie 2011
Exista vreo sentinta definitiva in baza careia ati fost evacuat? Cat despre creditul dvs. si ipoteca instituita in favoarea bancii asupra apartamentul socrilor, acesta va fi scos la licitatie pubica in cadrul procedurii de execuatare silita daca nu se achita creditul. Daca sotia a introdus actiunede divortcel mai bine ar fi sacontactati un avocat.
nu exista nici o hotarare.....
pur si simplu de la sine hotarare....i-am dezamagit copilul cred...sau mai rog datorita banilor
In aceasta situatie este indicat sa apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ContSters228472 ContSters228472 Am un credit de investitii imobiliare cu ipoteca de la ING Romania. Sunt titularul acestui credit, sotia coplatitoare. Din acest credit de 90.000 lei 40.000 ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament ContSters202285 ContSters202285 Am locuit in apartamentul socrilor impreuna cu sotia si copilul meu. Sotia a depus actele de divort. In data de 12.09.2011 am primit citatia (primul termen de ... (vezi toată discuția)
Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)