avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit

Am un credit de investitii imobiliare cu ipoteca de la ING Romania. Sunt titularul acestui credit, sotia coplatitoare. Din acest credit de 90.000 lei 40.000 lei iam dat socrului in mana fara nici un act, parte pentru apartamentul in care locuim. Sotia a depus actele de divort. Ba mai mult decat asta dupa depunerea actelor de divort, mi sa inchis usa in nas (am fost evacuate fortat prin schimbarea butucului la usa – fapt care am depus o plangere la politie iar omuletul a fost incadrat la legea 61 din 1991 art.3. pct.28). Am investit niste bani in acel apartament. Am platit 4 ani dobanzi la acesti bani 30.000 lei pe care am sa vreau sa-i recuperez. Sunt bugetar. Intrebarea este daca nu platesc ratele care este executia? Coplatitorul ce rol are aici in speta sotia si fatal or, a socrilor? Ipoteca este pe acel apartament.
Daca nu platiti, probabil banca va incepe executarea silita asupra apartamentului. La fel de bine se poate sa va urmareasca silit pe dvs. sau pe sotia dvs. asupra bunurilor personale sau prin poprire asupra salariului, inainte de a urmari silit apartamentul.
Banca va vinde apartamentul (care este de fapt ipotecat in favoarea bancii) pentru a-si recupera ratele neplatite din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ContSters202285 ContSters202285 Am si eu o intrebare. Sunt titularul unui credit, de investitii imobiliare, cu ipoteca pe apartamentul socrilor. Datorita neintelegerilor intre mine si sotie, ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament ContSters202285 ContSters202285 Am locuit in apartamentul socrilor impreuna cu sotia si copilul meu. Sotia a depus actele de divort. In data de 12.09.2011 am primit citatia (primul termen de ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)