avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MUNCA IN 2 LOCURI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MUNCA IN 2 LOCURI

Va rog raspundeti ,daca procedez corect, lucrez ca educatoare in 2 locuri, norma intreaga la stat si cu ora in sistem privat, inafara orelor de la stat.Momentan sunt bolnava si am concediu medical, la stat, va rog spuneti, pot merge la privat la munca?Multumsc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 4 Noiembrie 2011
In cazul in care sunteti bolnava si aveti concediu medical, veti prezenta certificatul de concediu medical in original la locul de munca unde sunteti incadrata cu functia de baza, si copie legalizata a acestuia la celalalt loc de munca.
In perioada de convalescenta (dovedit cu certificat medical) nu va veti prezenta la nici unul din locurile de munca
Daca sunteti bolnava , nu aveti cum sa va prezentati la munca in sectorul privat ... incapacitatea temporara de munca nu este diferentiata in functie de sectorul in care lucrati ... in speta, la stat sunt bolnava , dar apta de munca penttru dsectorul privat unde am cumul de functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical emilydu emilydu Sunt in concediu medical de la locul meu principal de munca(la stat) dar mai am un job la particular.Este legal sa continui la particular sa merg normal(am ... (vezi toată discuția)
Plata concediul prenatal si postnatal vio1952 vio1952 Sunt insarcinata in 6 luni si am doua locuri de munca,cu carte de munca la stat si cu contract de 4 ore la privat. -La stat sunt concediu medical,la privat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie accidente de munca-cumul de functii Themis7 Themis7 Indemnizatia accident de munca , cod \"03\" se deconteaza din fondul de accidente doar angajatorului unde s-a intamplat, cercetat, declarat ... (vezi toată discuția)