avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract

Copilul meu a infiintat un S.R.L. Pentru inceput folooseste masina noastra pentru a se deplasa la punctul de lucru , acesta fiind la aprox. 25 km distanta de locuinta . Avand in vedere ca deplasarea o face zil;nic, cumputem proceda pentru a scadea cheltuiala pe combustibil ? Vreau sa fie totul perfect legal. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 10:35, 4 Noiembrie 2011
da, se poate...dar va trebui sa faceti un contract de comodat sau inchiriere prin care dv. puneti la dispozitie masina firmei respective. (contract intre dv. si firma).

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina pfa diriginte de santier mihaela condurat mihaela condurat cum se poate deconta benzina la un diriginte de santier care isi desfasoara activitatea in locuri izolate , pe baza contractelor incheiate, unde nu poate ... (vezi toată discuția)
Decontare bon combustibil rekanagy rekanagy Buna ziua,am intampinat doua probleme: 1.la director general,care face naveta zilnic cu masina personala pot sa fac contract de comodat si sa decontez ... (vezi toată discuția)