avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contributia la cas
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contributia la cas

buna ziua ,am un pfa si mi-a venit o somatie de plata pentru contibutia de 5 ani in urma la sanatate,mentionez ca eu am lucrat si am platit o data contributia de asiguare ,dupa cate stiu eu trebuia sa fiu anuntat in fieecare an in legatura cu datoriile pe care le am nu sa treca cinci ani si sa-mi puna si majorari exorbitatnte,ce trebuie facut.va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:14, 4 Noiembrie 2011
Conform art. 257 (3) din Legea sanatatii nr. 95/2006, contributia de sanatate este obligatorie pentru PFA chiar daca titularul este salariat, pensionar sau realizeaza alte venituri.
Procedura de executare silita poate fi declansata inlauntrul termenului de prescriptie de 5 ani in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass - obligatorie? serban sorel serban sorel avem un IF din 2005 si ne asigura un venit de sub un salariu minim pe economie la doi adulti de 53 de ani ,42 de ani si un copil de 8 ani.Am primit o ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate plãtesc asigurãrile de sãnãtate de 2 ori? cornelia.timpau cornelia.timpau Buna ziua, Am infiintat un PF in anul 2004 pentru taximetrie, ieri am primit o adresa de la finante prim care mi se comunica faptul ca trebuie platite ... (vezi toată discuția)
Problema plata contributie cass pentru o pfa radiata de la orc Herscu Minel Herscu Minel Sotia a primit in data de 29.12.2010 o somatie de la CJAS impreuna cu \"un titlu executor\" pentru plata unei sume de 2400 lei, reprezentand contributie CASS ... (vezi toată discuția)