avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce sanse sunt pentru revizuire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce sanse sunt pentru revizuire?

In urma cu 10 ani, Garda Financiara mi-a facut plangere penala pentru rambursare ilegala tva, sustinand ca societatea pe care s-a facut acea rambursare s-a transformat intr-o societate fantoma datorita cesionarii partilor sociale catre alt actionar. De la inceputul cercetarii am cerut anaf sa-mi ofere informatii cu privire la acea societate, deoarece aveam informatii ca noul actionar avusese control de la acestia.Anaf mi-a raspuns in scris ca de la data rambursarii, societatea nu a mai fost controlata.Pe tot parcursul procesului, societatea a fost citata la adresa dinaintea cesiunii si prin vechiul administrator, deoarece instanta nu a cerut informatii de la registrul comertului, iar cei de la garda fin au sustinut ca societatea este fantoma fiindca noul administrator nu este de gasit.
Procesul s-a incheiat, iar acum cateva zile, cineva din cadrul ANAF mi-a dat o copie dupa un Proces Verbal intocmit de acestia la sediul nou al societatii mai sus mentionata, in prezenta noului actionar si administrator, acesta platind chiar si o amenda in cursul controlului. Acest fapt contrazice intregul rechizitoriu, precum si motivarea instantelor.
Ce pot face acum, deoarece falsul s-a prescris datorita trecerii a 8 ani de la primirea raspunsului de la anaf. Cum mi-ar afecta o cerere de revizuire pe acest motiv o viitoare judecata a dosarului la CEDO, avand in vedere ca sunt intr-o faza avansata a acestuia?
Cel mai recent răspuns: teona11 , utilizator 19:06, 4 Noiembrie 2011
de cat timp aveti dosarul la cedo?
oricum , daca cedo considera cererea admisibila, sansele pt revizuire sunt de ~ 100%!
dosarul la cedo va fi judecat cat de curand, insa motivul prezentat mai sus nu are legatura cu cererea mea initiala deoarece este un aspect nou, descoperit abia acum. Cererea de revizuire care vreau sa o depun nu are legatura cu CEDO.
imi doresc ca cineva sa-mi dea un raspuns si eventual sa-mi indice si unde sa caut o speta de genul acesteia.
oricum , la revizuire, e vorba despre o noutate descoperita in dosar asa ca...........multa bafta!
numai sa vrea judecatorii sa o accepte!
incercarea n-are moarte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate care nu a declarat angajatii la casa de pensii timp de 5 ani si a fost cesionata. ce sanse au angajatii sa li se recunoasca vechimea? andrei stanciu andrei stanciu O societate comerciala pe actiuni (SA) din Galati, infiintata in 1994, a inceut sa aiba probleme financiare din 2004. Datoriile catre stat s-au acumulat, iar ... (vezi toată discuția)
Firma aflata in insolventa al carei administrator unic a decedat andreeabs andreeabs Buna ziua, Ce e intampla in aceasta situatie cu firma? Procesul de insolventa este initiat din 2013 de catre administratorul firmei. Firma este un SRL, iar ... (vezi toată discuția)
Condamnat pentru infractiune prescrisa danychelu danychelu In anul 2005 luna iunie 26 am dat la cineva o suma de bani imprumut prin notariat cu ipoteca fara dobinda ,de atunci mam tot judecat ca sa-mi recuperez bani ... (vezi toată discuția)