avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002

Buna am si eu o intrebare la acest articol Solutie: cond. inc. T.E.E. la ped. de 4 luni înch.cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pentru săvârş. infr. prev. de art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002-r.; obligă inc. la plata sumei de 400 lei chelt. jud.; cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cazul a fost fara vistime ,am recunoscut gresala , nu am mai avut abateri ,am avut o alcolemie in sange de 2,1 , dar in fine mia dat 4 luni cu suspendare dupa cat timp pot da de permis din nou , inca nu mia venit acasa nici o hartie , cele patru luni au trecut ,cat mai trebuie sa astept sa pot da de permis din nou ,?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:55, 23 Noiembrie 2011
formulati in primul rand o cerere sa vi se comunice sentinta penala de care vorbiti, apoi in sentinta este specificat un termen de incercare .
Daca vi s-a anulat permisul, va trebui sa dati din nou examen, insa trebuie sa vedeti neaparat sentinta. Sau mergeti la Judecatorie si faceti o copie din dosar
Puteti da examen pt permis la un an dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

interpretare sent. de cond.pentru conducere sub influenta alcoolului- obtinerea permisului de conducere dupa anulare/termen ralucaciobanu ralucaciobanu Am fost prins baut cu masina cu o alcolemie peste limita va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta care a data in judecata k eu nu prea inteleg mare lucru ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului alin_alin alin_alin ce sa fac daca am alcolemie de 0,90 in sange si a doua proba nu am mai facuto ..... si la ce sa ma astept pe viitor (vezi toată discuția)
Timpul retinerii permisului de conducere dupa definitivarea sentintei zeflemmea zeflemmea buna seara... am avut un accident in data 30.10.2011 si mi-a fost retinut permisul de conducere pt. ca aveam o alcoolemie de peste 0,8% si mi s-a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)