avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire de salariu

Se stabileste marire de salariu incepand cu data de 10 nov.2011, in revisal se intra pe Contracte apoi pe Modificare si se da continuare pana in ecranul cu salariul unde se intervine pur si simplu scriind noul salariu apoi salvare si

transmiterea
registrului trebuie sa se faca in termen de 20 de zile lucratoare inainte de 10 nov.2011? Corect?

Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:28, 5 Noiembrie 2011
Conform HG500/2011:
art.4.(2) .... se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Este vorba de 20 zile dupa efectuarea modificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim cu 1 febr.2013 stelach stelach Buna ziua, de clarificat: cu ce document se face actualizarea salariului minim, care este termenul pentru transmiterea in revisal, daca se aplica in mod ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in revisal Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. In momentul in care modific o functie, revisalul poate fi trimis in 20 de zile lucratoare sau trebuie trimis in aceeasi zi cu modificarea adusa? (vezi toată discuția)
Termen act aditional suciugeorgeta suciugeorgeta Pentru modificarea functiei prin act aditional care este termenul de transmitere revisal? 5 sau 20 zile? (vezi toată discuția)