avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi expira permisul de conducere, trebuie sa mai fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi expira permisul de conducere, trebuie sa mai fac fisa medicala?

buna seara!imi expira permisul de conducere pe data de 06.11.2011adica duminica,eu merg abia luni sa depun actele.mai este necesar sa fac fisa medicala?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:25, 4 Noiembrie 2011
da, fisa medicala este obligatorie
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu l-ati preschimbat pana la data expirarii atunci va trebuie musai si fisa medicala tip ca prima data cand ati dat examen pt permis.
Trebuie si fisa medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Schimbare carnet sofer in alta localitate decat cea de domiciliu vladzebu vladzebu Buna ziua , eu am domiciliul pe Bistrita dar locuiesc in Bucuresti . Pot sa fac schimbarea carnetului de sofer in Bucuresti .Carnetul meu este expirat . ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis leuca.mihaela leuca.mihaela Sotul meu detine permis de conducere din anul 1991, dar nu l-a reinnoit pana in prezent, intrucat nu i-a fost necesar. Ar dori sa stie daca se mai poate ... (vezi toată discuția)