avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj dupa terminarea masterului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj dupa terminarea masterului?

pot sa depun cerere de somaj dupa terminarea ciclului de master avand in vedere ca am mai aplicat o data cand am terminat facultatea? daca DA.. care este termenul limita al depunerii cererii stiind ca am terminat masterul in iunie?
multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: morys , utilizator 19:24, 4 Noiembrie 2011
1. Conform Legii 76/2002 puteti beneficia de indemnizatie de somaj o singura data pentru fiecare forma de invatamant absolvita.
2. Inregistrarea la Agentia de Somaj se face in termen de 60 de zile de la data absolvirii formei de invatamant, data precizata in adeverinta eliberata de institutia de invatamant.
aoleu .. deci pot beneficia dar e prea tarziu .. nu?
1. Cam asa e, din iunie si pana acum sunt mai mult de 60 de zile.
2. Mergeti pana la Agentia de Somaj de care apartineti si... incercati.
multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa diploma ella85 ella85 Am absolvit facultatea de arhitectura (6 ani - licenta si master integrat) in iunie 2010, dar am dat diploma in martie 2011. Pot beneficia de somaj avand in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)
Absolvent de master purani purani am absolvit masterul de 2 ani si sef de promote la universitate Bucuresti - Stiinte Politiceiar astazi, 12 iunie ma pregatesc sa sustin lucrarea de ... (vezi toată discuția)