avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... eliberare file cec pentru garantie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

eliberare file cec pentru garantie

Firma este infiintata in anul 2008 si este fara activitate din 2008.Momentan am incheiat contracte [2]pentru 20.000 euro.Pentru materia prima mi se acorda 25% avans din valoarea lucrarii dar eu am nevoie de cec pentru garantie pana predau lucrarea la beneficiar.De aceea sint nevoit sa fac tot posibilul pentru a acoperi materia prima prin cec.Bani in contul firmei nu am,doar cei 25%.Cum pot proceda legal??/Va multumesc:wassat:
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:17, 7 Noiembrie 2011
emiterea unei file CEC stiind faptul ca nu exista acoperire este infractiune. Nu emiteti CEC daca stiti ca nu aveti bani sa il acoperiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec fara acoperire steffannica steffannica Am fost angajat la o firma si am avut semnatura si am emis un CEC garantie la un contract semnat si de Directorul General. Contractul a fost executat de ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire cristian p cristian p As dori daca se poate sa ma informeze cineva care sunt pasii de urmat in cazul unui cec fara acoperire din partea unei societati comerciale cu raspundere ... (vezi toată discuția)
Proceduri file cec refuzate Cent Cent Buna ziua, Daca stie cineva, va rog mult sa imi explicati la ce sa ma astept din momentul in care o fila CEC depusa in banca nu a avut acoperire. Cunosc ... (vezi toată discuția)