avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil nãscut în timpul cãsãtoriei. Numele tatãlui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil nãscut în timpul cãsãtoriei. Numele tatãlui natural

buna ziua ....cine ma poate ajuta ...va rog ....sunt inca casatorita in acte cu fostul sot nu stau de 4 ani dar legal nu suntem despartiti am o fetita dintr-o alta relatie fetita are 9 saptamani ...momentan poarta numele meu din casatorie cum pot sa fac sa poarte numele tatalui natural
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:42, 4 Noiembrie 2011
Starea civila va refuza recunoasterea. Se aplica prezumtia legala pana cand instanta nu spune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate plrflrn plrflrn O femeie si un barbat sunt casatoriti. Decid sa divorteze, Fiecare incearca sa-si refaca viata. Femeia ramane insarcinata inainte ca decizia de divort sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara,o singura intrebare am,nu se poate face copii dupa ce te separi de un barbat? ContSters234037 ContSters234037 mam separat de fostul barbat,intre timp am avut o relatie cun un barbat am ramas insarcinata si am un copil,acum mi se spune ca copilul este al fostului ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbarii numelui unui minor theosia theosia Buna ziua. Fiind despartita in fapt in anul 2006 am dat nastere unui copil care pe certificatul de nastere poarta numele fostului sot. In 2014 s-a terminat ... (vezi toată discuția)