avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare conditionata

buna seara,se poate sa imi raspunda cineva va rog,daca cineva are o pedeapsa de 2 ani si 8 luni,cand ar putea sa spere la o eliberare conditionata?stiu ca atunci cand face jumate sau 3 sferturi din pedeapsa,dar ce nu inteleg eu este cum se calculeaza,trebuie sa execute 1 an si vreo 6-8 luni ,sau se calculeaza cu 8 luni la an si asta ar insemna dupa vreo 11-13 luni,chiar nu inteleg nu ma pricep la chesti de astea.miltumesc
Cel mai recent răspuns: deea86 , utilizator 00:21, 5 Noiembrie 2011
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere pedeapsa Lemg Lemg Buna seara!Am si eu o intrebare...sotul meu are de efectuat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani si trei luni pt vatamare corporala din culpa.Aceasta pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Anul de puscarie melinaR melinaR buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Cat este calculat anul in penitenciar klay klay vreau sa stiu si eu daca anul din pedeapsa cu inchisoare se calculeaza de 8 luni?:\">:\"> (vezi toată discuția)