avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare garantii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare garantii

buna, am fost si eu angajat ca si agent vanzari la o firma de distributie pana acum 3 luni, cand am plecat dandu-mi demisia.in timpul in care am fost angajat mi sa retinut garantie 30% din salar,suma care sa strans a fost de 8700 ron.dupa ce am demisionat am depus o cerere pentru restituirea garantiilor, cei de la birouri nu au vrut sa imi dea numar de inregistrare.dupa 2 luni am facut o sesizare printr-un avocat dar nici asa nu au vrut sa imi restituie garantiile pe motiv ca mai sunt facturi neincasate la firmele la care am distribuit eu marfa.printre aceste firme sunt si cateva care au falimentat.conducerea firmei la care am lucrat mi-a zis ca acesti bani care trebuie recuperati o sa fie retrasi din garantiile mele.este legal ce vor sa faca, mai am vreo sansa sa imi recuperez banii???
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:18, 5 Noiembrie 2011
doar prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea garantiei iulian_ iulian_ Buna ziua, numele meu este Iulian si am lucrat la o firma de distributie cu functia de Agent vanzari. La angajare mi s-a solicitat depunerea unei garantii ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie agent vanzari adiflo adiflo Buna ziua, lucrez la o firma de distributie ca agent de vanzari si mi s-a retinut lunar din salariu 20% garantie, aproximativ 2 ani. Urmeaza sa demisionez, ... (vezi toată discuția)
Restituirea garantiei materiale SimonaMuntenescu SimonaMuntenescu Buna ziua, am lucrat cativa ani in functia de agent de vanzari la o firma de distributie. In acest moment am facut o cerere de suspendare a contractului ... (vezi toată discuția)