avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata...

Buna ziua.Sunt procurator intr-un proces civil.care s-a incheiat.Trebuie platite cheltuielile de judecata de catre titularul pe care il reprezentam ca procurator,insa acesta a murit.Imi revine mie sarcina de a le plati sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters115731 , utilizator 09:04, 6 Noiembrie 2011
Nu dvs va revine aceasta sarcina ..dvs doar ati avut calitatea de mandatar al acelei persoane ...
Dar e posibil ca executarea sa se faca asupra mostenitorilor??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un mandatar dragodar dragodar Buna ziua, am mai scris aici, m-ati ajutat si va multumesc. Revin cu problema mea care ma streseaza teribil. Am sa prezint succint datele problemei mele: - ... (vezi toată discuția)
Mandat special ptr succesiune claudia_23 claudia_23 Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine! Mama mi-a lasat un mandat ptr a dezbate eu succesiunea parintilor ei in numele ei! Problema e ca unica ei sora a ... (vezi toată discuția)
Procurator? ContSters40598 ContSters40598 Este posibil un mandat dat de o terta persoana neruda unei persoane (nu avocat sau consilier, o persoana oarecare)pt a o reprezenta in instanta ca procurator, ... (vezi toată discuția)