avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate - diagnostic schizofrenie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate - diagnostic schizofrenie

care sunt noile prevederi pentru pensionarea de boala a unei persoane care are diagnostic de schizofrenie, absolvent studii superioare ?
Cel mai recent răspuns: maman_popescu , utilizator 19:17, 7 Noiembrie 2011
Acum cred ca am inteles, indiferent cati ani a avut ctr de asigurare pensia de invaliditate are aceiasi valoare, va creste doar cu modificarea punctului.
In cazul in care nu obtine aceasta pensie este necesar contractul de asigurare pt a avea stagiul minim de cotizare, pentru o eventula pensie.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invalidatate sabrina__cr sabrina__cr Tanara 26 ani diacnosticata cu schizofrenie timp petrescut in campul muncii 6 luni Poate beneficia persoana respectiva de pensie de invaliditate? (vezi toată discuția)
Decizie de respingere a acordarii pensiei de invaliditate gradul ii draskabadaniela draskabadaniela ma numesc daniela si locuiesc in sighetul marmatiei.sotul meu are 40 de ani si sufera de schizofrenie di 2011 internari la sectia psihiatrie avind din anul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru afectiunea : schizofrenie Ali_Ioana Ali_Ioana Un tanar in varsta de 35 de ani sufera de schizofrenie, fiind incadrat in gradul accentuat de handicap, fara a avea o zi lucrata sau contributii la asigurari ... (vezi toată discuția)