avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită este legal sau nu???
Discuție deschisă în Executare silită

este legal sau nu???

Intr-un proces am castigat la fond,sentinta suna astfel:........cu apel in 15 zile de la pronuntare,pronuntata in data de 24.03.2010.Partea adversa introduce apel in 28.07.2010,unde ...pierd in Apel.Introduc recurs si mi-se respinge ca nefondat,mentionez ca nu am observat ca apelul a fost tarziu introdus decat acum 3 zile cand am fost sa studie dosarul,....se mai poate face ceva???
In apel trebuiea sa ridicat exceptia de "tardivitate". Insa si instanta avea obligatia sa verifice daca s-a introdus in termen cererea de apel. Puteti solicita o revizuire a Deciziei din apel cat si a deciziei din recurs cu mentiune a ca s-a judecat o cerere tardiv introdusa si solutiile date sunt anulabile.
Sau puteti introduce o contestatie in anulare aratand ca s-a pronuntat hotarari cu neobservarea formelor legale etc..(105 alin 2 C.p.c.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iccj-revizuire - eroare incadrare juridica a presedintelui ro-dica ro-dica La revizuirea unei hotarari recurs (respins, nefondat, fara a evoca fondul) potrivnica cu alta Apel, acceptata de parti, cererea a fost respinsa ca tardiv ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)
Eroare materiala a instantei de recurs sau....? simo79 simo79 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: Am avut un proces civil-fond funciar- anulare titlu de proprietate. Instanta de fond mi-a dat castig de ... (vezi toată discuția)