am un srl ce are ca obiect de activitate comertul.vreau sa particip la targurile si expozitiile de imbracaminte ce se fac in orase .nu stiu exact ce acte trebuie sa am cu mine si care din ele pot fi cerute de organele de control in timpul desfasurarii expozitiei.precizez ca vreau sa ma deplasez si in alte orase.va multumesc.
Trebuie sa aveti avizul de insotire a marfii si, daca stati mai multe zile, trebuie sa intocmiti si raportul de gestiune. Bineinteles, pentru vanzarile efectuate veti elibera bonuri fiscale emise de casa de marcat.
Si vorba colegului nostru @u.b.i.k. "am scris de atatea ori in acest forum" ca trebuie sa aveti asupra Dvs. autorizatia eliberata de primaria in raza administrativa a careia se afla piata si actele de provenienta ale marfurilor pe care le veti comercializa. Banuiesc ca activitatea este autorizata de Registrul Comertului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Control acte
buna seara,
as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine in cazul unui control?am o II;comert ambulant in piete targuri...adica trebuie sa-mi car toate ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ?
mayer
Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate
Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)