avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai acorda un salariu mediu pe unitate pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai acorda un salariu mediu pe unitate pentru nasterea fiecarui copil?

Potrivit contractului colectiv de munca se acorda mamei un salariu mediu pe unitate pentru fiecare copil la nasterea acestuia.
Vreau sa stiu daca se mai aplica si mai este valabil.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:38, 7 Noiembrie 2011
1. Ar fi bine sa fi spus despre ce CCM este vorba.
2. Daca vorbiti despre CCMUNN pe anii 2007-2010 acesta a expirat si nu mai exista un alt CCMUNN.
3. Daca vorbiti de un CCM aplicabil unitatii in care lucrati (si acesta este in vigoare) atunci sunteti indreptatit sa primiti acel salariu mediu pe unitate.
Ma refeream la CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC la nivel national pe anii 2007-2011. Nu este valabil cel din 2007 -2010 care se prelungeste cu 12 luni? Daca sunt in eroare, va rog sa ma corectati.
Ministerul Muncii spune ca a fost denuntat CCMUNN de catre partea patronala (dar nu spune de catre cine) si deci de la 01.01.2011 nu mai exista CCMUNN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate alinatug alinatug Buna ziua. Doresc sa fac o cerere pentru salariul mediu pe unitate care se acorda la nasterea unui copil insa nu stiu la care din ele sa fac referire, la ... (vezi toată discuția)
Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)